Nurettin ARKAN/ YALVAÇ(Isparta)- ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde bayramın ilk günü bir kişiyi dövdükleri gerekçesiyle aranan 2 kişiden biri düğünde, diğeri çatıda yakalandı.
Ramazan Bayramı'nın ilk günü Çarşı Mahallesi Oduncu Sokak'ta Savaş Ç. adlı vatandaşı döverek hastanelik etmekten aranan 4 şüpheliden Abdullah G. (24), olaydan sonra teslim olarak tutuklandı. Arananlardan M.A.F.'nin (17), Isparta'nın Gelendost İlçesi'ne bağlı Madenli Köyü'nde bir akrabasının düğününde olduğu belirlendi. Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, jandarma ile işbirliği yaparak düğün yerine geldi. Düğünde müzisyenden 'Sarı saçlım mavi gözlüm' şarkısını isteyen M.A.F., farkında olmadığı polislerin takibi altında oynadı. Yerine oturduğunda sivil asayişin uyarısıyla karşılanan M.A.F. gözaltına alındı. Arananlardan Muhammed G. ise babasına ait bir evin çatı katında saklanırken yakalandı.
Emniyetteki ifadelerinin ardından savcılığa çıkarılan şüpheliler, bir kavga görüp ayırmaya çalıştıklarını, kendilerinin katılmadığını ileri sürdü. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı. Şüphelilerden M.A.F.'nin annesi, oğlunun cezaevine gönderileceğini öğrenince adliyede fenalık geçirdi. 112 Acil Servis ekiplerinin adliyede müdahale ettiği anne sonra hastaneye götürüldü. Halen firarda olan Ali S.'nin (23) aranılmasına devam ediliyor.

FOTOĞRAFLI