Ali PER/ NURHAK,(Kahramanmaraş),() - KAHRAMANMARAŞ'ın Nurhak İlçesi'nde düğünde oyun oynayanların arasına giren M.T.'nin tabancasıyla havaya rastgele ateş etmesiyle alanda bulunan davetlilerden 1'i kadın 2 kişi yaralandı. Olay anı ve alanda yaşanan panik kamera tarafından saniye saniye kaydedilirken, şüpheli M.T. gözaltına alındı.
Olay, Kullar Mahallesi'ndeki bir düğünde meydana geldi. İddiaya göre elinde sopayla kadın kıyafeti giyerek oynayanların arasına giren M.T., tabancasıyla havaya rastgele ateş etmeye başladı. M.T., alanda oyun oynayan kadın kıyafetli erkeklere yaklaşırken bir anda dengesini kaybedip sendeledi. Ateş etmeyi sürdüren M.T.'nin elindeki tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği davetlilerden 35 yaşındaki Bağdat Koçak ve 31 yaşındaki Mehmet Mermer yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çağırılan ambulanslarla yaralılar Elbistan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olaydan sonra M.T. jandarma tarafından gözaltına alındı.
OLAY ANI KAMERADA
Düğünde paniğe neden olan olay, davetlilerden biri tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kadın kıyafetli 2 erkeğin karşılıklı oynadığı sırada alana tabancasıyla gelen M.T.'nin önce havaya, daha sonra da düşme tehlikesi geçirdiği sırada rastgele ateş etmeyi sürdürdüğü görülüyor. Tabancadan çıkan kurşunların Bağdat Koçak ve Mehmet Mermer'e isabet etme anlarıda an be an kaydedildi. Görüntülere ayrıca davetlilerin panik halinde sağa sola kaçışmaları da yansıyor.

FOTOĞRAFLI