DENİZLİ'nin Serinhisar İlçesi'ndeki düğünden dönenlerin bulunduğu otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 1'i çocuk, 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Denizli Defterdarlığı'nda geçici personel olarak çalışan Mustafa Çacur (25), bugün saat 02.00 sıralarında, yönetimindeki 20 AHF 58 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini, Denizli-Acıpayam Karayolunun Serinhisar ilçesi çıkışındaki Leblebiciler Sitesi önünde kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil takla attı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Mustafa Çacur, eşi Hediye Çacur (23), ve çocuklarına bakmak için köyden getirdikleri Hüdaye Meral olay yerinde yaşamını yitirirken, yeğeni Semih Erten (5), Refik Çacur (19), Belgin Erten ile ismini öğrenilemeyen 4 yaşlarındaki bir çocuk yaralandı. Yaralılar, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Semih Erten doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kazanın Çacur'un Acıpayam İlçesi'ndeki bir yakınlarının düğününden ailesi ve yakınlarıyla Denizli'deki evlerine dönerken meydana geldiği öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürerken, ölen 4 kişinin, bugün öğle namazının ardından Çameli İlçesi, Kalınkoz Mahallesi'nde toprağa verilecek bildirildi.

FOTOĞRAFLI