Murat GÜRKAN/NAZİLLİ (Aydın), () - AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, aralarında kız kaçırma meselesinden husumet bulunan iki ailenin fertleri ortak tanıdıklarının düğününden ayrılırken karşılaşınca birbirine girdi. Bıçakların da kullanıldığı kavgada, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Birimi'nde görevli Yaşar Tok (34), ağabeyi Bahattin Tok (36) ile dün akşam, bir yakınlarının Yeşilyurt Mahallesi, 173 Sokak'taki düğününe gitti. Gece boyunca düğünde eğlenen iki kardeş, saat 23.00 sıralarında ayrılmak üzereyken yeğenlerinin karıştığı bir kız kaçırma olayı nedeniyle aralarında husumet bulunan Mehmet Öğe (36) ile karşılaştı. Aralarında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Sinirlerine hakim olamayan Mehmet Öğe, cebinden çıkardığı bıçakla, evli ve iki çocuk babası Yaşar Tok'u kalp, kol ve karnından toplam 5 bıçak darbesiyle yaraladı. Çıkan arbedede Mehmet Öğe de bıçakla karnından yaralandı.
Olayın ardından yaralı olarak kaçmaya çalışan Mehmet Öğe, suç aleti bıçakla polis tarafından yakalandı. Yaralanan Tok, Nazilli Devlet Hastanesi, Mehmet Öğe ise Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaşar Tok, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Tok'un cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Polis, olayın ardından Bahattin Tok'un üzerinde kanlı bir bıçak, öldürülen kardeşi Yaşar Tok'un cebinde bir çakı ele geçirdi. Polis, Bahattin Tok'u gözaltına alırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

MG(AÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)