Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da hastanelerde doktor, hemşire ve hasta yakınlarının eşyalarını çalan 22 yaşındaki Ferhat Emen, polis ekiplerince yakalandı.
Merkez Yüreğir İlçesi'nde bulunan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Seyhan İlçesi'ndeki Özel Adana Hastanesi'nde, doktor ve hemşire odaları ile polikliniklerde bekleyen hasta ile yakınlarının çantalarını çalan hırsızı yakalamak için polis harekete geçti. Hastanelerin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, koridorlarda dolaşıp dolapları karıştıran şüphelinin görüntüsünü elde etti. Polisin yaptığı inceleme sonucunda olayların hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan Ferhat Emen'in gerçekleştirdiği tespit edildi.
Ferhat Emen'i yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi Saydam Caddesi üzerinde güvenlik kameralarına yansıyan görüntüdeki kıyafetle yakaladı. Emniyet Müdürlüğü'nde 'kamu kurumlarından hırsızlık' suçlaması ile ifadesi alınan Ferhat Emen, uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve para bulabilmek için hırsızlık yaptığını söyledi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Emen, nöbetçi mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI