ÇORUM’un Alaca ilçesinde diyaliz hastası 71 yaşındaki Asiye Şahin, evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.
Olay bugün Çorum'un Alaca İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Harmanlar Sokak'taki bir evde meydana geldi. Oğlu İzmir’de polis memuru olan ve kiralık bir evde tek başına yaşayan bir çocuk annesi Asiye Şahin'in bakıcısı, kapıyı açan olmayınca polisten yardım istendi. Eve gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla kapıyı açtıklarında, korkunç bir manzara ile karşılaşıldı. Kadın kanlar içerisinde yerde yatarken bulundu. Yapılan incelemede Şahin'in boğazında ve vücudunun çeşitli bölgelerinde 17 bıçak darbesi tespit edildi.
Cumhuriyet savcısı ve olay yeri incelemesi sonrasında Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Şahin'in cesedi, daha sonra Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Mahalle muhtarı Eyüp Deve polislerin mahalleye gelmesiyle olaydan haberdar olduğunu ifade etti. Deve, "Olay gece geç saatlerde olmuş. Diyaliz hastası bir bayan. Tek yaşıyordu çok sakin kendi halinde bir kadındı" dedi. 
Cinayet sonrası polis bakıcı ve komşularının ifadelerine başvururken, Alaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü cinayet masası ekiplerinin soruşturması sürüyor.

YÇ(MS/AAA)(FOTOĞRAFLI)