BURSA'da bir fabrikada şoför olarak çalışan 33 yaşındaki Özgür Kılıç, birlikte alkol aldıktan sonra tartıştığı arkadaşı 38 yaşındaki Mehmet A. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Kavga sırasında elinden yaralanan Mehmet A. tedavi için gittiği hastanede yakalandı.
Olay, dün gece saat 21.30 sıralarında, merkez Yıldırım İlçesi Yunus Emre Mahallesi Sevinç Caddesi üzerinde bulunan boş arsada meydana geldi. Bir fabrikada şoför olarak çalışan Özgür Kılıç, aynı işyerinde çalışan arkadaşı Mehmet A. ile birlikte 16 CSB 97 plakalı kamyonetin içinde birlikte alkol almaya başladı. İddiaya göre, Özgür Kılıç, arkadaşı Mehmet A.'nın bir süredir arasının açık olduğu eşi hakkında konuşmaya başlayınca tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle iki arkadaş araç içerisinde bıçaklı kavgaya tutuştu. Özgür Kılıç, karnından, boynundan ve kulağından yaralanırken, elinden yaralanan Mehmet A. ise kamyonetten inerek olay yerinden uzaklaştı. Bu sırada devriye gezen polis ekibi, boş arazi üzerindeki kapıları açık kamyoneti fark etti. Şüphelenerek aracın yanına giden polis, direksiyon başında hareketsiz ve kanlar içerisinde yatan Özgür Kılıç'ı buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Kılıç'ın öldüğünü belirledi.
Polis ekiplerinin, olay yerinde inceleme yaptığı sırada Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi
Hastanesi Acil servisine yaralı halde bir kişi geldi. İhbar üzerine hastaneye giden Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mehmet A. isimli bu kişinin, Özgür Kılıç'ı öldürdüğünü belirledi.
Özgür Kılıç'ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, Mehmet A. ise tedavisinin ardından gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.