KUMBURGAZ'da kiraladıkları deniz bisikletiyle denize açılan 5 genci arama çalışmalarına devam ediliyor. Kaybolanların ailelerinin sahildeki bekleyişi de sürüyor.

Kumburgaz, Kamiloba sahilinde iki gün önce öğle saatlerinde kiraladıkları deniz bisikletiyle denize açılan 5 gençten halen haber alınamadı. Denize açılan, Mikail Çelik, Serdar Demir, Doğan Demir, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi'yi bulmak için Sahil Güvenlik ve AFAD ekipleri gün boyunca arama yaptı. 

Sahil Güvenlik ekiplerinin arama çalışmaları halen sürerken, itfaiye ekipleri de çevrede hazır bekletiliyor. Çalışmalarına ara veren polis helikopteri ile AFAD dalgıç timinin ise sabah saatlerinde yeniden arama çalışmalarına katılacağı bildirildi.

GELEN İHBAR PANİK YARATTI

Öte yandan saat 23.00 sıralarında Silivri Parkköy mevkiinde cansız bir beden bulunduğu ihbarı yapıldı. Bunun üzerine denizde kaybolan gençlerin yakınları hızla bu noktaya gitti; ancak ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.

"BURADA BİR CESET VAR DEDİLER"

Kaybolan gençlerden Serdar Demir ve Doğan Demir'in amcası Mehmet Emin Demir, "Silivri Parkköy mevkiinden gelen ihbar üzerine verilen adrese gittik, herhangi bir haber alamadık. Sadece 'burada bir ceset var' dediler, koştuk geldik bir şey yoktu. Hepimiz seferber olmuş durumdayız" diye konuştu.



AİLELERİN BEKLEYİŞİ DE SÜRÜYOR

Denizde kaybolan 5 gencin yakınlarının sahildeki bekleyişi de devam ediyor.

FOTOĞRAFLI