VALİ YERLİKAYA: ARAMALAR DEVAM EDİYOR
Tekirdağ’ın Muratlı İlçesi Aşağısevindik Mahallesi’nden geçen Ergene Deresi'ne düşen 3 çocuğu arama çalışmaları devam ediyor. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya da bölgeye gelerek olay hakkında bilgi aldı.
İstanbul’dan gelecek yeni arama ekipleri olduğunu söyleyen Vali Yerlikaya, "Yaşadığımız bu acı çok üzücüdür. Olay yerinde çok sayıda ekibimiz aramalara devam ediyor. İstanbul’dan gelecek ekipler var. Allah ailelere sabır versin. Canlı bulunmaları en büyük arzumuz ve isteğimizdir. Aramalara çocuklarımız bulununcaya kadar etraflıca devam edecek" dedi.
BABALAR BİRBİRİNE SARILIP AĞLADILAR 
Kaybolan Bahadır Sarı ve Umut Buğra Yanat’ın babaları Ferit Sarı ve Bayram Yanat, Vali Yerlikaya ile görüştü. Ferit Sarı, "Daha dün bisiklet aldım. Böyle mi olacaktı” diye gözyaşı döktü.
Aşağısevindik Mahallesi’nde yaşayanlar da olayın duyulmasının ardından arama çalışmalarının yapıldığı alana geldi. Son bir haftadır aralıklarla süren yağışlar nedeniyle dere debisinin artması da arama çalışmalarını güçleştiriyor. Arama çalışmalarına Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinin de katılmak üzere İstanbul’dan yola çıktığı öğrenildi.

MY,RY (LK/RT) (FOTOĞRAFLI)