SAMSUN'da yağmurun Kirazlık Deresi'ne taşıdığı odun parçalarını toplamak isterken akıntıya kapılarak boğulan 63 yaşındaki Metin Bozdemir ile eşi 59 yaşındaki Nezaket Bozdemir, bugün toprağa verildi.
Samsun'un Tekkeköy İlçesi Altınkaya Mahallesi'nde oturan, tekne motoru tamir ederek geçimini sağlayan evli ve 3 çocuk babası Metin Bozdemir, eşi Nezaket Bozdemir ile birlikte yağmurun getirdiği ağaç ve odun parçalarını toplamak için Kirazlık Deresi'ne girdi. Bellerine kadar gelen suda odun ve ağaç parçalarını toplamak istedikleri sırada birden akıntıya kapılan çift, suda kayboldu.
Yakınları, çiftin eve dönmemesi üzerine durumu jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, derede arama yaptı. Dere çevresinde yapılan aramada, Nezaket Bozdemir'in cesedi kıyıda bulundu. Ceset, çevredekiler ve jandarma tarafından çıkarılmak istenirken aynı yerde eşi Metin Bozdemir'in de cesedine ulaşıldı. İki ceset otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan otopsi ardından cenazeler yakınlarına teslim edildi. 
Nezaket ve Metin Bozdemir çiftinin cenazeleri bugün yan yana konularak evlerinin önüne getirildi. 41 yıllık evli çiften burada helallik alındı. Bu sırada ölen çiftin kızları Ceyhan ve Seyhan Bozdemir ile oğlu İlker Bozdemir gözyaşlarına boğuldu. Cenazeye katılan Metin Bozdemir'in annesi 86 yaşındaki Satu Bozdemir de güçlükle ayakta durabildi. Alınan helallik ardından cenazeler Alaçam İlçesi Zeytin Köyü'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI