DENİZLİ'de, kapı kilidini taşla kırarak CHP Pamukkale İlçe Teşkilatı'na girip, eşyayı balkondan attığı ve küfürler savurduğu ileri sürülen 27 yaşındaki M.T., polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen M.T., ailesinin şizofreni hastası olduğunu gösterir raporu getirmesi üzerine serbest bırakıldı.
CHP Pamukkale İlçe Teşkilatı'na saat 01.00 sıralarında giren bir kişi, balkondan eşyayı atıp, partiye yönelik küfür ve hakaretler etmeye başladı. İkinci kattaki parti binasının balkonundaki genci farkeden partililerden biri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, M.T.'yi gözaltına aldı. Parti binasının çelik kapısını büyükçe bir taşla vurarak açtığı belirlenen M.T.'nin, masa ve sandalyaler ile duvarda asılı Türk bayrağı ve parti bayraklarını balkondan attığı belirlendi. Kick boks sporuyla uğraştığı öğrenilen M.T., gözaltına alınıp, adliyeye sevk edildi. Ailesinin, şizofreni hastası olduğuna dair raporu savcılığa getirmeleri üzerine M.T. serbest bırakıldı.
CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, "Eylem adli vaka gibi görünüyor. Siyasi yönünün olup olmadığını araştırıyoruz. Saldırganın sorunu varmış. Bir süre tedavi olmuş ama tedavisi yarıda kalmış. Saldırıyı yapan genç bir yurttaşımız. Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi bu tür saldırılar siyasi atmosfere zarar verebilir. Herkesin bu konuda hassas davranıp, sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerekiyor" dedi.

FOTOĞRAFLI