HAMİLE OLAN İŞYERİ SAHİBİ UYUTULDU
Denizli'de patlamanın meydana geldiği unlu mamüller üretiminin ve satışının yapıldığı işyerinin sahibi 8 aylık hamile 33 yaşındaki Didem Fazlı, tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi'nde aşırı ağrıları nedeniyle uyutuldu. 
Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Tekin, "Bizim için öncelikle annenin hayatını kurtarmak önemli. Kadın Doğum uzmanlarımız ile çocuk doktorları gerekli muayeneyi yaptı. Bebeğin sağlığı şu anda çok iyi. Anne adayı Didem Fazlı çok fazla ağrı çektiği için uyutuldu. Vücudunun yüzde 50'si yanmış durumda. Şu anda erken doğum söz konusu değil. Uyutulan anne adayı ağrılı dönemi atlatırsa iyileşme süreci hızlanır" dedi.
Tekin, 36 yaralıdan Fahrettin Çoban ile Yaşar Dağüstü'nün durumlarının ağır olduğunu sözlerine belirterek, "Fahrettin Çoban Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi, Yaşar Dağüstü de Servergazi Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altında. Her iki yaralının da hayati tehlikesi devam ediyor" dedi.
Bu arada, 9 ay önce işyerini açan Didem Fazlı'nın açılıştan sonra yerel bir televizyonla tanıtım çalışması yaptığı ortaya çıktı. Didem Fazlı'nın hastanedeki yaşam mücadelesi devam ediyor.

FOTOĞRAFLI