Songül KORKMAZ/ SİNOP, () - SİNOP'un Gerze İlçesi'nde geçen 20 Mart'ta teknesiyle balık avına çıkan ve geri dönmeyen 32 yaşındaki Cüneyt Ekşi’yi arama çalışmaları sürüyor.
Sinop'un Gerze İlçesi'nde balık avlamak için denize açılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Cüneyt Ekşi'yi arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler, balıkadamlar ve balıkçı arkadaşlarının denizde yaptıkları arama çalışmaları şu ana kadar sonuç vermedi. Gece gündüz gerek kıyıda gerekse suda yapılan aramaların sonuçsuz kalması, Ekşi'nin anne ve babasını da derinden üzdü.
Kayıp Cüneyt Ekşi'nin dayısı Baha Belovacıklı, "Yeğenimin kaybolduğu bilgisi gelince cep telefonuyla kendisine ulaşmaya çalıştık. Ancak telefonun kapalı olması nedeniyle endişelerimiz arttı. Denize açıldığını gören arkadaşları var. Zaten balık avına çıkıyorum diyerek evden ayrılmış. Havadan, karadan, denizden her yerden arama çalışmaları sürüyor. Denize çıktığı gün fırtına vardı. Yeğenimden gelecek umutlu bir haberi bekliyoruz" dedi.
Baba Şükrü ve anne Konce Ekşi de gözyaşları içerisinde oğullarından gelecek iyi haberi beklediklerini dile getirdi.

SK(MS/CK) (FOTOĞRAFLI)