SAMSUN'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) taşeron firmada işçi olarak çalışan 27 yaşındaki Barış İnce, hakkında işten çıkarılacağını söyleyip dedikodu yaptığını ileri sürdüğü mesai arkadaşı 44 yaşındaki Bahadır Göknur'u öldürdürmekten yargılandığı davada 14 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Olay, merkez İlkadım İlçesi Kale Mahallesi'nde geçen Temmuz ayında meydana geldi.  Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ndeki bir taşeron firmada işçi; Barış İnce, hakkında, "Çalışmıyor, işten çıkarılacak" dedikodusu çıkaran elektrik teknikeri olan arkadaşı Bahadır Göknur ile tartışarak kavga etti. Kavga sırasında üzerinde bulunan ekmek bıçağı ile arkadaşı yaraladı. Göknur, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. İnce de gözaltına alınırken, sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Samsun'daki 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Planlayarak bir kişiyi öldürmek' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan İnce, savunmasında pişman olduğunu söyledi. Aynı işyerinde çalıştıkları Göknur'un hakkında sürekli dedikodu çıkardığını ileri süren İnce, "Bu durumun bir başkasının başına gelmesini istemem. Benim ekmeğimle oynadı. Herkesin arkasından konuşuyordu" dedi.
Savunmanın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, Barış İnce'ye 14 yıl 2 ay hapis cezası verdi.