MERSİN'de oturan 30 yaşındaki Orhan Berk, şiddet uyguladığı için evi terk eden 1 yıllık eşi 25 yaşındaki Gülcan Berk'i, otobanda otobüsten indirip dövdü. Gözleri morarıp, dudağı patlayan Berk, eşinden şikayetçi oldu.
Olay, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nda (TAG) dün meydana geldi. Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde oturan Gülcan Berk, geçen yıl Orhan Berk ile evlendikten sonra  Mersin'e yerleşti. Orhan Berk'in, evlilikleri 1 yılı doldurmadan eşine şiddet uygulamaya başladığı öne sürüldü. Gülcan Berk, cuma günü düğünde takılan altınları da yanına aldıktan sonra küçük bir çanta ile evi terk etti. Ailesinin yanına dönmek için Mersin Otogarı'ndan İskenderun'a hareket eden ilk otobüse binen Gülcan Berk'in evi terk ettiğini, otobüse bindiğihi öğrenen Orhan Berk de otomobille peşine düştü.
OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESTİ
Orhan Berk, TAG Otoyolu'nun Adana girişinde otobüsü yakaladı. Orhan Berk, önünü kestiği otobüste bulunan eşi Gülcan Berk'e "Konuşacağız" diyerek araçtan inmesini istedi. Otobüsteki genç kadını zorla indiren Orhan Berk, otomobile bindirip Mithat Özsan Bulvarı üzerindeki ağaçlık alana götürdü. Çift, otomobilde tartışmaya başladı. Orhan Berk, eşine eve dönmesini isterken Gülcan Berk, ise ayrılmakta kararlı olduğunu belirterek, "Ailemin yanına döneceğim" dedi.
Eşini ikna edemeyen Orhan Berk, otomobilde onu yumruklayarak dövdü. Gülcan Berk, yüzüne aldığı darbelerle yaralandı. Orhan Berk, gözleri moraran, dudağı patlayan Gülcan Berk'i otomobilden atıp, içinde düğün takılarının da bulunduğu çantayı alarak olay yerinden ayrıldı. 
GÖZALTINA ALINDI
Bir süre sonra yaralı halde bulunan Gülcan Berk, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Gülcan Berk, "Bir yıldır işkence görüyorum, şikayetçiyim. Ailemin yanına dönmek istiyorum" diye ifade verdi.
Eşini döven Orhan Berk'e telefonla ulaşan polis, olaydan bir saat sonra hastaneye gelmesini sağladı. Gözaltına alınan Orhan Berk, öfkesine yenik düştüğünü, pişman olduğunu öne sürdü. Orhan Berk, sorgusundan sonar adliyeye sevk edilecek.