Erol POLAT/DARICA(Kocaeli), () - KOCAELİ'nin Darıca İlçesi'nde aynı işyerinde çalışan arkadaşlar arasında meydana gelen bıçaklı kavgada 2 kardeşten biri öldü, diğeri ağır yaralandı.
Darıca Osmangazi Mahallesi, Tuzla Caddesi üzerindeki bir kargo firmasında çalışan 23 yaşındaki Uğur Ulu ile kardeşi 21 yaşındaki Okan Ulu, aynı işyerinde çalıştıkları 22 yaşındaki Veysel Sarı ile daha önceden de mesai saatleri içinde tartışları için işyeri yetkilisi tarafından uyarıldı. Uğur Ulu ve Veysel Sarı, önceki gün de aynı şekilde tartışınca bu defa ihtar aldı. 
İddiaya göre Uğur Ulu, dün akşam mesai bitiminde Veysel Sarı'ya iş yerlerinin dışında başka bir yerde buluşma teklifinde bulundu. Aynı akşam, kardeşi Okan Ulu ve 2 arkadaşını yanına alarak Darıca Emek Mahallesi Ahmet Casim Caddesi üzerindeki İMKB Ticaret Lisesi yakınına giden Uğur Ulu, aynı yerde kendilerini bekleyen Veysel Sarı ve 3 arkadaşıyla tartışmaya başladı.
Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesinin ardından Veysel Sarı, iddiaya göre Uğur Ulu'yu kalbinin altından, Okan Ulu'yu da karın boşluğundan bıçaklayarak olay yerinden diğer 3 arkadaşlarıyla birlikte kaçtı. Uğur Ulu olay yerinde yaşamını yitirirken, kardeşi Okan Ulu tedavi için hastaneye kaldırıldı. 
Polisin yaptığı incelemelerin ardından olaya adı karışan 5 kişi kısa sürede yakalanarak sorguları yapılmak üzere Darıca İstasyon Karakolu'na götürüldü.
EP(MB/COŞ) (FOTOĞRAFLI)