Darbecilerle İşbirliği Yapan İBB Çalışanı Kamerada
Fetullahçı Terör örgütünün Darbe girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne giden darbeci askerlere yardım eden İBB Sivil Savunma Sekreteri Mehmet Tunç'un görüntüleri saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
15 Temmuz akşamı kaydedilen görüntülerde darbeci askerlerin, İBB binasına geldiği görülüyor. Çalışanları etkisiz hale getiren darbeci askerlerin başında bulunan rütbelinin bir süre sonra Mehmet Tunç ile buluşarak makam odası katına gittikleri görülüyor. Daha sonra Mehmet Tunç ve darbeci komutanın birlikte çay içtikleri de güvenlik kameralarına yansıyor.

DARBECİ ASKERLER İÇİN YEMEK HAZIRLATMIŞ
Darbecilere yardım eden İBB Sivil Savunma Sekreteri Mehmet Tunç'un oğlu, İBB Lojistik Destek Merkezi yöneticilerinden Ömer Tunç'un Alibeyköy'de bulunan İBB lojistik destek merkezinde çalışan aşçılara zorla 10 bin kişilik yemek hazırlattığı ortaya çıktı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde darbeci askerlerin lojistik destek merkeze askeri araçlarla gelerek silahlarıyla nöbet tuttukları görülüyor.
ÇALIŞANLARA DİZ ÇÖKTÜRTEN ASKERLERE, VATANDAŞ MÜDAHALE EDİYOR
Çalışanların bir bölümünü otoparkta diz çöktürerek bekleten askerlere bir süre sonra kalabalık bir vatandaş grubu müdahale ediyor. Askerlerin nöbet tuttuğu otopark kapısını zorla açan vatandaşlar hızla diğer askerleri etkisiz hale getirmek için tesise giriş yapıyor.

DARBECİ ASKERLERİ ÖNLERİNE KATIYORLAR
Bir süre sonra ise vatandaşların darbeci askerleri önlerine katarak dışarı çıkarttıkları görülüyor.

BABA-OĞUL TUTUKLANDI