ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde, çiftçilik yapan İdris Şentürk tarafından dün av tüfeğiyle vurularak öldürülen eşi Şeyma Şentürk, kayınpederi Nevzat Torbalı ve kayınvalidesi Cemile Torbalı'nın cenazeleri, yan yana toprağa verildi.
Gebiz Beldesi Kocamehmetler Mahallesi'nde, 5 ay önce evlendiği eşi Şeyma Şentürk'le anlaşamayınca geçen cuma günü boşanma davası açan 25 yaşındaki İdris Şentürk, dün sabah saatlerinde eşinin kaldığı, kayınpederi 59 yaşındaki Nevzat Torbalı'nın evine gitti. Yanında götürdüğü av tüfeğiyle camdan içeri ateş eden İdris Şentürk, tek odalı evde yan yana uyuyan eşi Şeyma Şentürk, Nevzat Torbalı ve eşi 51 yaşındaki Cemile Torbalı'yı öldürdü. Olayın ardından eşinin yakınlarının cep telefonuna, 'O iş tamam. Üçünü de öldürdüm. Gelin cenazelerinizi kaldırın' yazılı mesaj atan, jandarmaya da cinayeti haber veren İdris Şentürk, ardından ortadan kayboldu.
YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER
Gebiz Beldesi'ndeki olayın ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderilen 3 kişinin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alındı.
Şeyma Şentürk, Nevzat Torbalı ve Cemile Torbalı için Kocamehmetler Mezarlığı'nda bugün öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene, Serik Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Habalı, Belek Belde Belediye Başkanı AK Parti'li Yusuf Mecek, Kadriye Belde Belediye Başkanı MHP'li İsmail Şahin, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yakınlarının gözyaşı döktüğü cenaze töreninden sonra Torbalı çifti ve kızları yan yana toprağa verildi.
ÖZEL EKİP ARIYOR
Cinayetten sonra kaçan damat İdris Şentürk'ün yakalanması için jandarma özel ekip kurdu. Şentürk'ün gidebileceği muhtemel yerleri kontrol eden özel ekip, arama köpekleriyle de ormanlık ve kırsal alanda iz sürüyor. 13 Aralık'ta Serik Asliye Hukuk Mahkemesi'ne boşanma davası açan Şentürk çiftinin bugün boşanma davası görülecekti.