ADANA, MERSİN, () - ADANA'da emekli gazeteci 66 yaşındaki Kemal Işık, Mersin'de ise Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Temsilcisi Gazeteci 64 yaşındaki Hamdi Yurdakul vefat etti.
Balcalı Hastanesi'nde bir süredir zatürre tedavisi gören, sürekli Sarı Basın Kartı sahibi, Ankara ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) üyesi Kemal Işık, bu sabah yaşamını yitirdi. Tercüman Gazetesi'nin çeşitli kademelerinde görev yapan Işık, son olarak Anadolu Ajansı Bölge Müdürlüğü görevinde bulunmuştu. Evli ve 2 çocuk babası olan Işık, pazartesi günü saat 10.00'da ÇGC'de düzenlenecek törenin ardından Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Mersin'in sevilen gazetecilerinden olan ve uzun yıllar Milliyet Gazetesi Mersin Büro Şefi olarak görev yapan Hamdi Yurdakul da bu sabah evinde geçirdiği kalp krizi sonucu öldü. TSYD Mersin Temsilcisi olan Yurdakul, meslek yaşamını kurucusu olduğu Yurdakul Haber adlı gazetesinde sürdürüyordu. Evli ve 1 çocuk babası Yurdakul, Mersin Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI