Cudi Dağı'nda 3 PKK'lı Öldürüldü! Asker PKK'nın Mağarasına Girdi
Şırnakta Cudi Dağı'nda güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda 1'i kadın 3 PKK'lı silahlarıyla birlikte ölü ele geçirilirken, örgütün kullandığı sığınak ve mağaralarda, silah, patlayıcı, mühimmatlar ile yaşam malzemeleri ele geçirildi.
3 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ
Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na bağlı Jandarma Özel Harekat Timleri, Cudi Dağı'nın Kemerli, Herino, Odabaşı bölgelerinde 'Doğan 2016' operasyonu icra edildi. Operasyonlarda, 1'i kadın 3 PKK'lı ölü ele geçirilirken, örgütün kullandığı sığınak ve mağaralar bulundu. Sığınak ve mağaralarda yapılan aramalarda silahlar, patlayıcı, patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler, mühimmatlar ile yaşam malzemeleri ele geçirildi.
MAĞARADA ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Ele geçirilen malzemeler arasında 2 adet M-16 piyade tüfeği, 5 adet dolu şarjör, 1 adet Kanas keskin nişancı silahı, silaha ait 6 şarjör, dürbün, 211 RPG-' mühimmatı, 1 antitank mayını, antitank roketatar mühimmatı, 6 adet PKM79 füze mühimmatı, 1 adet basma düzenekli mayın, 2 el bombası, av tüfeği, 1 tabanca ile gıda ve yaşam malzemeleri yer aldı.
İşte o operasyondan kareler: