Yusuf ÇINAR/ÇORUM, ()- ÇORUM'da yağışlı havanın da etkisiyle kontrolden çıkan kargo aracı, otomobille çarpıştı. Kazada, 4 kişi yaralandı.
Kaza, bugün Çorum-Ankara karayolu 2'nci kilometresinde meydana geldi. 34 yaşındaki Eyüp Ökmen yönetimindeki 19 TN 594 plakalı bir kargo şirketine ait minübüs, havanın yağışlı olması nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi  sonucu orta refüje çarptıktan savrularak karşı şeride geçti. Kargo aracı, bu sırada Ankara yönüne giden Türkiye 3'ncü Ligi'nde mücadele eden Çorum Belediyespor'un orta saha oyuncusu 24 yaşındaki Erol Topaloğlu yönetimindeki 19 DA 780 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada futbolcu Topaloğlu ile yanında bulunan ağabeyi 26 yaşındaki Emrah Topaloğlu ve kargo aracının sürücüsü Eyüp Ökmen ile yanında bulunan 23 yaşındaki Fatih Uysal yaralandı.
Kazayı görenler sağlık görevlileri ve polise haber vererek yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye ambulanslar ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çarpışmanın etkisiyle ön tarafı hurdaya dönen otomobilde sıkışan futbolcu Topaloğlu, kaza bölgesindeki vatandaşlar ve itfaiye görevlileri tarafından kısa sürede sıkıştığı yerden kurtarıldı. İlk tedavisi olay yerinde yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YÇ(MS/İD) (FOTOĞRAFLI)