Yusuf ÇINAR / ÇORUM, () - İSTANBUL'dan Çorum'un Sungurlu İlçesi'ne gelen 24 yaşındaki Mustafa Çetin, üniversite öğrencisi sevgilisi 23 yaşındaki Cennet Günana'yı sokak ortasında tabancayla vurduktan sonra aynı tabancayla başına ateş etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sevgililerden genç kız kurtarılamazken,  Mustafa Çetin ameliyata alındı.
Olay bugün Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde Atatürk Stadyumu yanında meydana geldi. İstanbul’da oturan Mustafa Çetin bu sabah otobüsle Sungurlu'ya geldi. Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek yüksek Okulu öğrencisi sevgilisi Cennet Günana ile buluştu. Görgü tanıklarının ifadesine göre Mustafa Çetin, Cennet Günana'ya "Beni seviyor musun?" diye sordu. Genç kızın "hayır" cevabı vermesi üzerine çılgına dönen Çetin, iddiaya göre üzerindeki tabancayı çıkarıp Cennet Günana'ya 6 el ateş etti. Genç kız göğsüne ve boynuna isabet eden iki kurşunla kanlar içinde yere düştü. 
POLİSLERİ GÖRÜNCE KENDİ BAŞINA DA ATEŞ ETTİ
Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi. Sevgilisinin başında bekleyen Mustafa Çetin, karşısında polisleri görünce bu kez elindeki silahı başına doğrultup bir el ateş etti. Olay yerine çağırılan ambulanslarla her iki yaralı Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cennet Günana tüm müdahaleye karşın yaşamını yitirirken, Mustafa Çetin ise Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

YÇ(MS/COŞ) (FOTOĞRAFLI)