ÇORUM’un Laçin ilçesi'nde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi öldü, 45 kişi yaralandı. Yakınlarının kaza geçirdiğini öğrenen bir kişi de kalp krizi geçirince öldü.
Kaza, saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Ankara'da ölen Cafer Eker'in cenazesini Çorum'un Osmancık İlçesi'ne götürmek için, yakınları Mustafa İpek yönetimindeki 06 VMN 62 plakalı otobüsü kiraladı. İpek, Laçin İlçesi Kırkdilim Mevkii'nde yolun karlı ve buzlu olması nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirince otobüs yoldan çıkarak devrildi ve yaklaşık 100 metre sürüklendi. Yan yatarak devrilen otobüste bulunan yolculardan Hatice Tekeci aracın altında kalarak öldü. 45 yolcu ise, yaralandı. Otobüste sıkışan bazı yolcular ise, sağlık ekipleri ve itfaiye tarafından kurtarıldı. Osmancık Devlet Hastanesi ve Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülürken cenazeyi getiren yakınlarının gelmemesi üzerine telefon açan, Mustafa Tekeci, kaza haberini duyanca kalp krizi geçirerek öldü.