ANTALYA'da polisin şüphelenerek gözaltına aldığı 33 yaşındaki Kazım M. ile 20 yaşındaki yeğeni Ebru D. emniyet binasına götürüldü. Çorabına sakladığı çalıntı altınları yakalanmamak için polis aracına bırakan Ebru D. ile amcası Kazım M., tutuklandı.
Önceki gün Habibler Mahallesi'ndeki uygulama sırasında şüpheli gördükleri bir aracı durduran Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, araçtaki çok sayıda sabıkası olan Kazım M. ile yeğeni Ebru D.'yi gözaltına aldı. Üst araması için emniyet binasına götürülen şüphelilerden Ebru D., iddiaya göre çorabına sakladığı çalıntı altınları, polis aracına bıraktı. İçerisinde kolye, yüzük, künye, bilezik gibi ziynet eşyalarının bulunduğu yaklaşık 10 bin lira değerindeki altınların fark edilmesi üzerine sorgulanan amca ile yeğen, altınların Şirinyalı Mahallesi'nde yalnız yaşayan N.T'nin evinden çalındığını söyledi.
İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen Kazım M. ile Ebru D., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Ziynet eşyaları ise işlemlerin ardından sahibine teslim edildi.