ANTALYA'da eşiyle ayrı yaşayan 38 yaşındaki Kenan Sürücü, koruyucu aile tarafından bakılan 2 çocuğunu göremediği gerekçesiyle geçen pazar günü çıktığı elektrik direğinde tekrar intihara teşebbüs etti.
Olay, Kepez İlçesi Varsak Mahallesi'nde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Eşiyle ayrı yaşayan ve 2 yaşındaki kızıyla 5 yaşındaki oğlu da koruyucu aile tarafından bakılan Kenan Sürücü, çocuklarını Kurban Bayramı'nda da göremeyince bunalıma girdi. Geçen pazar günü yüksek gerilim hattı direğine tırmanarak çocuklarını görmek istediğini belirten baba, yaklaşık 1 saat sonra ikna edilerek indirildi.
İKİNCİ KEZ ÇIKTI
Bugün aynı noktada intihara teşebbüs eden Kenan Sürücü, polise ve itfaiyeye bildirildi. Çocuklarını göremediğini söyleyerek intihar edeceğini belirten Sürücü, “Bana yeter ki iki yavrumu gösterin, sizden başka hiçbir şey istemiyorum" dedi. Yaklaşık 10 metre yükseklikte bekleyen Sürücü'nün atlama ihtimaline karşı itfaiye tarafından hava yastığı getirildi. Yaklaşık 1.5 saat sonra polis tarafından ikna edilen Kenan Sürücü, itfaiye merdiveniyle indirildikten sonra hastaneye götürüldü.
Sağlık kontrolünden geçirilecek Kenan Sürücü'nün, ardından polis merkezinde ifadesinin alınacağı açıklandı.