Aziz GÜVENER / ADAPAZARI(Sakarya),  () - ADAPAZARI'nda yaşları 13 ile 15 arasında değişen 3 çocuğu, gezdirmek bahanesiyle kiraladığı otomobile alarak cep telefonlarını gasp ettiği öne sürülen 20 yaşındaki A.C.B. polis tarafından yakalandı. 
Emniyet Müdürlüğüne dün akşam başvuran yaşları 13 ile 15 arasında değişen 3 çocuk,  'Bizi kaçırıp telefonumuzu aldılar' diye şikayette bulundu. Çocukların ifadesi üzerine harekete geçen Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet ve Gasp Büro Amirlği ekipleri yaptıkları araştırma sonucunda şüpheliyi Adapazarı Hızırtepe Mahallesi'nde kovalamaca sonucu yakaladı.
Emniyet Müdürlüğüne getirilen 20 yaşındaki gencin, çocukları kaçırdığı otomobili İzmit’ten kiraladığı ve bu olaydan önce de Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde bir çocuğun cep telefonunu gasp ettiği anlaşıldı.
Şüphelinin daha önceden yağmalama ve gasp suçundan İzmit ve Sakarya'da çok sayıda suç kaydı olduğu ve İzmit’te benzer suçtan arandığı ortaya çıktı. Şüpheli, alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
FOTOĞRAFLI