MANİSA Belediyesi tarafından Laleli Mahallesi’ndeki parka çocuklar için kurulan oyun grubu, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakılarak, kullanılamaz hale getirildi. Çocukların oyun alanlarına zarar veren kişileri kınayan Manisa Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, "Yapılan iyilik ve güzellikleri yok etmeye çalışan zihniyetleri Manisa halkının takdirine bırakıyorum" dedi.
Manisa Belediyesi tarafından Laleli Mahallesi 5235 sokağa kurulan çocuk oyun grubu, kimliği belirsiz kişi ve kişilerce yakıldı. Çocukların oyun grubuna zarar verilmesi, mahalle sakinlerinin tepkisini çekerken, yakılma esnasında kimyasal madde kullanıldığı tespit edildi.
Parkı yakan kişilerin devletin malına zarar verdiğini ve oyun grubundan yararlanan çocukları da cezalandırdığını belirten Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Öncelikle bu olayı gerçekleştiren kötü niyetli kişi ya da kişileri kınıyorum. Yapılan bir iyiliği kötülükle karşılamak hiçbir vicdana sığmaz. Kimsenin yapılan hizmetleri kırıp dökmeye, hele ki evlatlarımız için yapılan oyun gruplarını kullanılamaz hale getirmeye hakkı yoktur. Bu hakkı kendinde görenlere karşı mahalle sakinlerimizi duyarlı olmaya davet ediyor, çocuklarımız için yapılan bu güzel hizmetleri karalamaya çalışanlara taviz verilmemesini diliyorum" dedi.
Konuyla ilgili gerekli soruşturmanın başlatıldığını ifade eden Başkan Ergün, mahalle sakini çocuklara da parkı yenileyeceklerinin sözünü verdi.