BURSA’da 5 katlı bir binanın en üst katındaki dairede elektrik kontağından çıkan yangın korkuya neden oldu. Polis ve itfaiye ekipleri  yoğun duman kaplayan binada bulunanları zehirlenmemeleri için battaniyelere sararak çıkardı.
Merkez Osmangazi İlçesi Maksem Mahallesi Somuncu Sokak’ta bulunan 5 katlı Özhanlar Apartmanı'nda saat 04.00 sıralarında yangın çıktı. En üst katta Aynur Kaya’ya ait dairede elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangında binanın içindeki dairelere yoğun duman doldu. İhbar üzerine sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri dumandan etkilenmemeleri için çocukları battaniyelere sararak dışarı çıkardı. 12 dairenin bulunduğu binada bulunanlar dışarı çıkarılırken, yoğun duman altındaki binadaki yangın kısa sürede söndürüldü. 
Bina sakinleri "Üst kattan yere düşen eşyaların sesini duyduk, ardından patlamalar meydana geldi, daha sonra evlerimizin içi dumanlarla  dolmaya başladı, ne olduğunu anlayamadık" dedi. Vatandaşlar daire sahibi Aynur Kaya’nın 6 ay önce başka bir yere taşındığını evde sadece eşyalarının olduğunu söyledi.  Yangın ile ilgili soruşturmaya başlandı.