SAMSUN'da 14 yaşındaki C.K. adlı kızı elle taciz ettiği öne sürülen 19 yaşındaki Yusuf K., şikayet üzerine polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen ve suçlamaları kabul etmeyen Yusuf K., "Ben değil, o beni öptü" dedi. Sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Olay, iki gün önce Samsun'un İlkadım İlçesi Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Ortaokul öğrencisi C.K., 1.5 ay önce Yusuf K. ile tanışarak arkadaş oldu. C.K., Yusuf K. ile gezdikten sonra evlerinin önüne geldi. Apartmanın bodrum katında Yusuf K., iddiaya göre, genç kızı elle taciz ettikten sonra öpüp, kaçtı. Daha sonra da cep telefonundan C.K.'ya cinsel içerikli mesaj attı. Aile, kızlarının cep telefonuna gelen mesajı farkedince C.K. olanları ailesine anlattı. Aile, polise giderek şikayetçi oldu. 
Polis ekipleri bunun üzerine şüpheliyi gözaltına aldı. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Yusuf K. "Ben değil, o beni öptü" dedi. İşlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Yusuf K., savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından 'Küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismar' suçundan tutuklandı.

HÇ(MS/İD) (FOTOĞRAFLI)