ŞANLIURFA’da, dün akşam saatlerinde silahlı saldırıda İbrahim Alper öldü, bir kişi de yaralandı. Alper'in yakınları olayın sorumlusu olduğu iddiasıyla kayınbabasının evini ateşe verdi.
Dün akşam saatlerinde Göller Mahallesi'nde yolda yürüyen İbrahim Alper tabancayla ateş açılması sonucu yaşamını yitirdi. Alper'in yaşamını yitirdiği saldırı sırasında tesadüfen yoldan geçen Zeliha A. isimli kadın da yaralandı. Olayın ardından polis, cinayetin sebebini ve şüphelisini belirlemek için çalışma başlattı.
CİNAYETİ KAYINBİRADER İŞLEDİ İDDİASI
Alper ailesinin yakınları, ölen İbrahim Alper'in eşiyle sorunları olduğunu ve bu nedenle kayınbiraderleri tarafından öldürüldüğünü iddia etti. Öfkeli bir grup kalabalık, bunun üzerine sabaha karşı İbrahim Alper'in kayınbabası Haşim Genç'in Göller Mahallesi Tepe Sokak'taki evini ateşe verdi. Kundaklanan ev, yangını gören mahalle sakinleri ve ihbar üzerine gelen itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Evde hasar oluşan yangın sonrası polis, mahallede yoğun güvenlik önlemi aldı.
Öte yandan polis, cinayeti işlediği iddia edilen ve dün akşamdan itibaren ulaşılamayan İbrahim Alper'in kayınbiraderinin yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor.

(FOTOĞRAFLI)