KIRKLARELİ’nde Erhan Bayram yönetimindeki  çimento yüklü TIR, süt toplama merkezi binasına çarptı. Kazada yan yatan TIR’da sıkışan sürücü Bayram ve arkadaşı Kadir Arınan itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Arınan, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
Kaza, dün akşam Üsküpdere Beldesi'nde meydana geldi. Erhan Bayram yönetimindeki çimento yüklü 39 AT 497 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine o sırada kimsenin olmadığı ve süt toplama merkezi olarak kullanılan müstakil bir binaya çarparak yan yattı. TIR kupasının binanın duvarlarını yıkarak içeri girdiği kazada sürücü Bayram ve yanındaki arkadaşı Kadir Arınan araç içerisinde sıkıştı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine gelen jandarma ve itfaiye ekiplerinin güçlükle çıkardığı Bayram ve Arınan ağır yaralı olarak ambulansla Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kadir Arınan tüm müdalalelere rağmen kurtarılamadı. TIR sürücüsü Erhan Bayram ise tedavi altına alındı. Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.