Cerablus'ta Şehit Olan Uzman Çavuşun Düzce'deki Evine Ateş Düştü
Suriye'nin Cerablus kentinde 2 tanka yönelik roketli saldırıda şehit olan tank şoförü uzman çavuş Ercan Çelik'in Düzce'nin Akçakocailçesinde yaşayan baba ocağına ateş düştü.
CERABLUS'TA TSK İLK ŞEHİDİNİ VERDİ
TSK tarafından önceki gün Gaziantep'in Karkamış ilçesi sınırında bulunan Suriye'nin Cerablus kentine düzenlediği operasyonda ilk şehidini verdi.
ACI HABER ŞEHİDİN AİLESİNE VERİLDİ
IŞİD'ten arındırılan yerlerde hakimiyet kurmaya çalışan YPG'liler arasında çıkan ve yaklaşık 1 saat süren çatışmalarda Türk tanklarına yapılan roketli saldırıda 2 tank isabet aldı. Düzenlenen saldırıda tank şoförü olan uzman çavuş Ercan Çelik şehit düşerken, 2 asker de yaralandı. 1 yıllık evli olan şehit uzman çavuş Çelik'in Düzce'nin Akçakocailçesinde yaşayan baba Muhammet ve anne Şehnaz Çelik'e acı haber Yüzbaşı Özgür Üngüt tarafından verildi.
EŞİ HAMİLEYDİ

Ağıtların yükseldiği baba ocağında sağlık ekipleri hazır bekletilirken, şehit askerin naşının yarın baba ocağı Akçakoca'da toprağa verileceği öğrenildi. Muhammet ve Şehnaz çiftinin iki erkek çocuğundan en küçüğü olan şehit Uzman Çavuş Ercan Çelik'in sağlık memuruolan eşinin ise hamile olduğu öğrenildi.