ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde muhasebeci Hasan Fehmi Dikel'e, internet üzerinden siparişini verdiği cep telefonu yerine tüy dökücü krem gönderildi. Saçlarının döküldüğünü kaydeden Dikel, "Bari başka bir şey gönderselerdi işime yarardı" dedi.
Şarkikaraağaç İlçesi'nde, özel bir şirketin muhasebe servisinde çalışan 42 yaşındaki Hasan Fehmi Dikel, internette reklamını gördüğü cep telefonu ve tablet bilgisayarın fiyatını uygun bulup yine internet üzerinden 2 cep telefonu ve 1 tablet bilgisayar siparişi verdi. Kredi kartıyla ödeme yapan Dikel'e, 1 hafta sonra siparişi kargoyla gönderildi. Kargoyu teslim alan Dikel'in açtığı paketten, cep telefonu ve bilgisayar yerine tüy dökücü krem çıktı.
Ürünler için 600 TL ödeme yaptığını anlatan Dikel, "Tüy dökücüleri görünce büyük şok yaşadım. Ödemeyi kredi kartıyla yaptığım için ilk olarak hesabımı kontrol ettim. Fazladan para çekilmediği için mutlu oldum" dedi.
Dolandırıldığını belirten Hasan Fehmi Dikel, "Benim gibi günde 5 kişiyi dolandırsalar elde ettikleri haksız kazancın boyutunu artık siz düşünün. Firma hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Ancak muhatap bulabileceğimizi sanmıyorum. İnternetten alışveriş yapanlar mutlaka bilinen, güvenilir firmalardan alışveriş yapsın. Aksi halde benzer bir sonla karşılaşabilirler" dedi.
Saçlarının döküldüğünü de kaydeden Dikel, "Bari başka bir şey gönderselerdi işime yarardı. Zaten kelim, tüy dökücü krem bir işime yaramayacak" diye espri yaptı.