EREĞLİ (Zonguldak), () - ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde 44 yaşındaki Ömer Tekin, internette bir siteden kredi kartı ile aldığı 135'er lira değerindeki iki cep telefonu yerine 5'er lira değerinde iki kol saati gönderilince şoke oldu.
Ömer Tekin, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta reklamını gördüğü iki cep telefonunu, yeğenlerine hediye olarak internetteki siteden kredi kartı ile satın aldı. Tekin, bir hafta sonra kargo ile gönderilen kutuları açtığında ise cep telefonu yerine iki kol saati ile karşılaştı. Şoke olan Tekin, alışverişi yaptığı sitenin telefonunu aradığında önce yanlışlığın düzeltileceğinin söylendiğini, ancak daha  sonra aradığında telefonun açılmadığını söyledi. Dolandırıldığını belirten Ömer Tekin, şöyle konuştu:
"135'er liralık iki cep telefonu yerine 5'er liralık kol saati gönderdiler. Sadece beni değil kim bilir daha kaç kişiyi bu şekilde dolandırdılar. Yasal hakkımı sonuna kadar kullanacağım. Savcılığa suç duyusunda bulunacağım. Biz terimizle para kazanalım, insanlar bizim sırtımızdan ve benim gibi binlerce insanın sırtından bu parayı kazanıyorlar. Çok acı bir olay. İyi niyetimizi su istimal ederek haksız kazanç sağlıyorlar. Kısacası bunlar bu işi meslek haline getirmişler."

EE(EE/BT) (FOTOĞRAFLI)