EŞİNİ VE KAYINVALİDESİNİ YAKMAYA ÇALIŞMIŞ
Çaycuma'nın Çayır Köyü'nde oturan işsiz Hüseyin Güçlücan'ın, yaklaşık 3 ay önce 16 ve 17 yaşlarındaki iki kızı ile evi terk edip Güdüllü Köyü'nde annesinin evine yerleşen eşi Gülay Güçlücan ile kayınvalidesi ve onun imam nikahlı eşine pusu kurarak öldürdüğü ortaya çıktı.
Hüseyin Güçlücan, iddiaya göre kimsenin olmadığı sırada Güdüllü Köyü'nde Salih Bostancı'ya ait eve gidip girdi. Burada Bostancı'ya ait tüfeği alan Güçlücan, Çaycuma'dan pazar alışverişinden dönen eşi Gülay Güçlücan, kayınvalidesi Fatime Kayabaşlık ve onun imam nikahlı eşi Salih Bostancı'ya ateş etti. Hüseyin Güçlücan iddiaya göre yaralı haldeki eşi ile kayınvalidesinin üzerine benzin dökerek yakmaya çalıştı. Gülay Güçlücan, eşinin dalgınlığından faydalanıp jandarmayı arayarak durumu bildirdikten sonra pencereden kendisini dışarıya attı. Sağlık görevlileri eve girdiğinde vücudunun büyük bölümü yanan Fatime Kayabaşlık ile Salih Bostancı'nın cesedini evde, Gülay Güçlücan'ın cesedini ise bahçede buldu. Evde yapılan aramada 6 boş fişek bulundu. Gülay Güçlücan, Fatime Kayabaşlık ve Salih Bostancı'nın cesetleri, cumhuriyet savcısının evde yaptığı incelemenin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesetlerin evden çıkarılması sırasında yakınları gözyaşlarına boğuldu, bazıları sinir krizi geçirdi.
Güdüllü Köyü Muhtarı Soner Keskin, Gülay Güçlücan'ın yaklaşık 3 aydır iki kızı ile annesinin evinde yaşadığını söyledi. Keskin, "Adam bunlar Çaycuma'dan gelmeden önce eve girmiş. Eve nasıl girdiğini bilmiyoruz. İçeride Salih Bostancı'nın tüfeğini alıp pusu kurmuş. Geldiklerinde de bunları katletmiş. Ayrıca eşiyle kayınvalidesini yakmaya çalışmış. Yanında benzin getirmiş. Eşi o halde pencereden atlamış. Adam da daha sonra elinde meşale gibi yanan bir cisimle kaçmış. Kaçarken görenler olmuş. Aralarında geçimsizlik vardı, anlaşamıyorlardı" dedi. Hüseyin Güçlücan'ı arama çalışmaları sürerken, soruşturmanın da devam ettiği belirtildi.