Seyfettin ARAS/ İNEGÖL,(Bursa),() - BURSA'nın İnegöl ilçesinde motosiklet hırsızlığı olayına karıştığı iddia edilen şahıs, trafiği tehlikeye attıktan sonra kaza yaptı. Kovalamaca sonunda yakalanan şüpheli gözaltına alındı. 
Olay, saat 15.00 sıralarında Alanyurt yolu üzerinde Fulla Alışveriş Merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Yenişehir’den gelerek İnegöl’de bir motosiklet hırsızlığı olayına karıştığı iddia edilen 24 yaşındaki Hüseyin B., yanındaki küçük yaştaki çocuk ile motosikletle gezmeye başladı. Çalıntı olduğu iddia edilen 16 JK 743 plakalı motosiklet ile Alanyurt istikametine giden Hüseyin B., Fulla AVM önünde park halindeki bir otomobile çarparak yaralandı.
YAPTIĞI KAZA ŞÜPHELİYİ YAKALATTI
Motosiklet hırsızlığı ihbarını alan polis ekipleri, yaralamalı kaza ihbarında plakası verilen araçla çalıntı ihbarı yapılan motosikletin eşleşmesi üzerine şüpheli takibe alındı. Devriye gezen polis ekiplerinin şüpheliyi teşhis etmesi üzerine Hüseyin B. ile polis arasında kovalamaca başladı.
KISA SÜREDE YAKALANDI
Emniyet ekiplerini peşine takarak trafiği de tehlikeye atan Hüseyin B., polislerin koordineli çalışmaları sonucu kısa sürede yakalandı. Yaralı olan Hüseyin B. ve yanındaki çocuk, polis ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilen Hüseyin B., ve yanındaki çocuk ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yapılan sorgulamada şahsın üzerinde ağabeyi Ali B.'ye ait kimlik çıktı. Şüphelinin emniyetteki sorgusu devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI