BURSA'nın İnegöl İlçesi’nde kiraladıkları otomobil ile üç ayrı eve girip altın çalan üç kişi polisin nefes kesen takibi sonucu yakalandı.

İnegöl’den kiraladıkları otomobil ile İlçe merkezinde üç ayrı eve girerek altın ve para çaldıkları tespit edilen 30 yaşındaki A.G, 23 yaşındaki F,D ile 22 yaşındaki Y.D.’nin mahalle aralarında gezdikleri ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ankara yolu üzerinde kiraladıkları otomobille gezen şüphelileri yakalamak için otomobili takip eden polis ekipleri ilçe girişinde barikat kurdu. Avarlar Kavşağında polisin barikat kurduğunu gören şüpheliler seyir halinde bulunan bir otomobile çarparak kaçmaya başladı.

Polisin havaya uyarı atışı yaparak durdurmaya çalıştığı zanlılar, Mesudiye Mahallesi’nde ara sokaklarda otomobili terk edip çaldıkları altınları yollara atarak kaçmaya devam etti. Bölgeye çok sayıda polis ekibinin sevk edilmesi üzerine başlatılan aramada şüpheliler boş bir arazide kıstırılarak gözaltına alındılar.

Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek sorgalamaya alınan zanlıların çok sayıda hırsızlık suçundan sabıkaları bulunduğu öğrenildi. Otomobil ve zanlılar tarafından yola atılan altınlar muhafaza altına alındı.