Ali AKSOYER/İSTANBUL,() İSTANBUL’da hırsızlık için girdiği evlerde bulduğu kontak anahtarları ile lüks otomobilleri çalan bir kişi polis tarafından yakalandı. Bir gün önce çaldığı lüks otomobilin içinde yakalanan şüphelinin çaldığı 3 aracı sahte plakalar takarak sokaklara park ederek sakladığı ortaya çıktı. Otomobiller bulunarak sahiplerine teslim edilirken şüpheli adliyeye sevk edildi.
Ümraniye, Sancaktepe’de bir evde meydana gelen hırsızlık olayı sonucu çalınan lüks otomobilin peşine düşen polis aracı bir sokak arasında kıstırdı. Aracı kullanan S.D.(23) gözaltına alınırken, cebinden üç farklı otomobile ait kontak anahtarları çıktı. Asayiş şube Müdürlüğüne getirilen şüphelinin yapılan sorgusunda azılı bir hırsız olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin hırsızlık için girdiği evlerden aldığı kontak anahtarları ile park halindeki lüks otoları çaldığı belirlendi. Şüphelinin çaldığı otomobillere sahte plakalar takarak sokaklara park edip sakladığı belirlendi. Şüphelinin gösterdiği yerlerde çalıntı 3 lüks otomobil daha ele geçirildi.
Hırsızlık suçundan daha önceden polise geliş kaydı bulunan şüpheli S.D. işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.
(FOTOĞRAF)