DÜZCE'de, bir öğretmenin sürücü belgesi ve emekli tanıtım kartını çalarak telefon almak isteyen M.T, işyeri çalışanlarının öğretmeni tanıması sonucu yakalandı. Etrafını saran polislere bıçak çeken M.T. gözaltına alınırken, çok sayıda dolandırıcılık suçundan arandığı tespit edildi.
Dün, kent merkezinde bir telefon bayisine giden M.T., bir öğretmene ait çaldığı sürücü belgesi ve emekli tanıtım kartını göstererek telefon satın almak istedi. İşyeri çalışanları sürücü belgesi ve emekli tanıtım kartına baktıklarında öğretmeni tanıyınca, polisi aradılar. İşyerinde çalışanlar polisin gelmesini beklerken M.T.'yi oyalamaya çalıştı. Bir süre sonra oyalandığını anlayan M.T. işyerinden çıkarak kaçmaya başladı. Polisler tarafından önü kesilen M.T. üzerinde bulunan bıçağı çıkartarak, polislere doğru salladı. Polisler etrafını sardıkları M.T.'yi bir anlık dalgınlığından yararlanarak gözaltına aldılar.
Çok sayıda dolandırıcılık suçundan arandığı belirlenen M.T. ifadesinin alınmasının ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye çıkarıldı.

FOTOĞRAFLI