Bülent TATOĞULLARI / ANTALYA,() - ANTALYASPOR Tesisleri'nin yanındaki inşaat alanını çevreleyen demir çitleri çalarken yakalanan 49 yaşındaki Mustafa Keskin, demirleri kucağında polis aracına kadar taşıdı.
Olay, saat 02.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Meltem Mahallesi'nde bulunan Antalyaspor Tesisleri'nin yanındaki alanda meydana geldi. Tesislerin yanındaki inşaat çukurunu çevreleyen demir çitleri bir kişinin çaldığını gören güvenlik görevlisi, polise bildirdi. Kısa sürede ihbarın yapıldığı alana gelen polis, 13 ayrı hırsızlık olayından kaydı bulunan Mustafa Keskin'i yakaladı. Polise önce demirleri çalmadığını söyleyen Mustafa Keskin, sonrasında suçunu itiraf etti.
AĞAÇ ALTINA SAKLAMIŞ
Polisle birlikte inşaat alanına inen Keskin, bir incir ağacının altına sakladığı demirleri çıkarttı. Keskin'in, toplam 47 çit demiri çaldığı belirlendi.
Mustafa Keskin, daha sonra çaldığı demirleri kucağına alarak, ekip aracına kadar taşıdı. Keskin'e, ekipte görevli memurlar da yardım etti. Ardından gözaltına alınan Mustafa Keskin, doktor raporu sonrasında Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürüldü.
FOTOĞRAFLI