BURSA’da nakliyecilik yapan kamyoncular, araçlarıyla şehir içine girmeleri nedeniyle kesilen cezalara tepki göstermek için Ankara yolunu bir süre trafiğe kapattı. Yaklaşık 10 dakika süren eylem nedeniyle Ankara yolunda uzun kuyruk oluştu.
Bursa’da nakliyecilik yapan kamyoncular, mazot ve vergi yüklerinin yanı sıra, kent içine girdikleri için trafik polislerinin kestiği cezalara tepki göstermek amacıyla öğle saatlerinde Ankara yolu 10’uncu kilometresinde bulunan OTOSANSİT garajında toplandı. Kamyoncular, daha sonra yürüyerek Ankara yolunu trafiğe kapattı. Şehir içine girdikleri için aynı gün içinde defalarca ceza yediklerini savunan kamyoncular makbuzları sallayarak tepki gösterdi.
Yaklaşık 10 dakika süren eylem süresince  trafiğe kapanan Ankara yolunda kilometrelerce kuyruk oluştu. Nakliyeciler Dernek Başkan Yardımcısı Fuat Çelik, esnafın trafik cezalarından bıktığını söyleyerek, xx2Kamyoncular bütün gün yollarda 3 aydır evine gitmeyen arkadaşımız var. Mazot fiyatları ve maliyetler ortada. Bir de Bursa Trafik Denetleme Şubesi yük almak için şehir içine girdiğimizde hemen ceza uyguluyor" diye konuştu.
Kamyoncular eylemden sonra kamyon garajına döndü.