MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ndeki bir bujiteriden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen iki kadın, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Polis, çaldıkları saatlerin orijinal olup olmadığını mağaza çalışanlarına sordukları da belirlenen iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Çarşı Mahallesi, Cevat Şakir Caddesi’ndeki Fatoş Bujiteri’ye, dün öğleden sonra müşteri gibi gelen ve kendilerine anne-kız görünümü veren biri 70-75, diğeri ise 30-35 yaşlarındaki iki kadın, mağazadaki yoğunluktan yararlanıp, gümüş 4 bileklik, 5 kolye ile 4 saati çaldı. Yoğunluğun azalmasınan ardından vitrindeki standlarda eksikler olduğunu farkeden işyeri yetkilileri, güvenlik kameralarını incelediklerinde hırsızlığı tespit edip, durumu polise bildirdi. Polis, eşkali belirlenin iki kadın şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
İşyerinin sahibi 27 yaşındaki Sema Yıldırım, “Görüntülerden hırsızlık yaptığını belirlediğimiz iki kadın müşteri gibi gelip, bana saatlerin orijinal olup olmadığını sordu. Ardından saatlere bakmaya başladılar. Meğer, orijinal olduğunu garantiledikten sona çalmakmış niyetleri” dedi.
İşleri çalışanlarından Serkan Ergül de bin lira zararlarını olduğunu belirterek, “Daha pahalı saatlerde vardı. Allah’tan onları almamışlar” diye konuştu.