ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde büfe işleten Şükrü ve Erkan Bayraktar, iddiaya göre alkollü alarak gelen müşteri Mehmet İ., tarafından bıçaklandı. Mehmet İ. ise yaralanan kardeşlerin bir arkadaşı tarafından dövülerek etkisiz hale getirildi.

Olay, akşam saatlerinde Un Pazarı Caddesi'ndeki Şükrü ve Erkan Bayraktar kardeşlerin işlettiği büfede meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen Mehmet İ., müşteri olarak girdiği büfede bilinmeyen bir nedenle iki kardeşle tartıştı. Kavgaya dönen olayda Mehmet İ., yanındaki bıçak ile Şükrü ve Erkan Bayraktar'ı bıçakladı. İki kardeş kanlar içinde yere yığılırken, gürültü üzerine gelen arkadaşları Ömer Faruk Arslan, bıçağı elinden aldığı Mehmet İ.'yi darp ederek etkisiz hale getirdi. 

Bıçaklanan kardeşlerden Şükrü Bayraktar Ereğli Devlet Hastanesi, kardeşi Erkan Bayraktar ve Mehmet İ. ise sağlık ekipleri tarafından özel hastaneye kaldırıldı. Boyun ve karın bölgesinden bıçaklanan Şükrü Bayraktar'ın durumunun ağır olduğu, diğer 2 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kavgaya karışan Ömer Faruk Arslan, ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.