Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da 46 yaşındaki İ.K., boşanmak isteyen ve babasının evine giden eşiyle tartıştı. Tartışma sırasında çevreye rastgele ateş açan İ.K.'nın tabancasından çıkan kurşunlar, kayınbiraderi 30 yaşındaki D.S.'yi omzundan ve ayağından yaraladı.
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan 44 yaşındaki B.K., eşi İ.K.'ya boşanmak istediğini söyleyerek bir süre önce Antalya'daki baba evine döndü. İ.K. da dün sabah saatlerinde Antalya'ya gelerek eşinin çalıştığı işyerine gitti ve barışmak istedi, ancak olumsuz yanıt aldı. Eşini tartakladığı öne sürülen İ.K., gece saatlerinde de kayınpederinin oturduğu Mithat Paşa Caddesi'ndeki apartmana gelerek eşi ile yeniden konuşmak istedi. Çıkan tartışma sırasında İ.K.'nın yanında getirdiği tabancayla etrafa ateş açması sonucu 2 kurşun ablasını korumak için önüne atlayan D.S.'ye isabet etti.
Omzundan ve ayağından yaralanan D.S., ambulansla kaldırıldığı özel bir hastanede ilk tedavisinin ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Olay sonrası kaçmaya çalışan İ.K. ise vatandaşlar tarafından yakalanarak, polise teslim edildi.

BT(SU/CK) (FOTOĞRAFLI)