Adem YAZICI/ANKARA, () - ANKARA'nın Sincan İlçesi'nde, boşanmak üzere olduğu eşi Erşan Selvi tarafından kaçırılan 14 aylık kızı Sudenaz'a 17 gün sonra kavuşan 21 yaşındaki anne Perihan Selvi, sevinç gözyaşları döktü. Engelli anneanne Çiğdem Türkoğlu da, kızı ile birlikte yeniden hayata döndüklerini belirtti.
Perihan Selvi 19 yaşındayken sevdiği Erşan Selvi ile kaçarak evlendi. Selvi, eşinin işsiz olması nedeniyle kayınpederi ve kayınvalidesi ile Sincan'ın Ahievran Mahallesi'ndeki evlerinde birlikte oturmaya başladı. Ancak eşi Erşan'ın madde bağımlısı olduğunu öne süren Perihan Selvi, boşanma davası açtı ve ailesine sığındı. 
Sürekli tehditlerine maruz kaldığını belirttiği eşi Erşan'ın, kızı Sudenaz'ı ailesinin oturduğu evden 12 Mayıs Pazartesi günü zorla götürdüğünü belirten Perihan Selvi, yaşadıklarını medyaya anlattı.
Perihan Selvi ve annesi Çiğdem Türkoğlu, polisten gelen telefonla sevinç gözyaşı döktü. Telefondaki polis memuru, "Kayınvaliden ve kayınpederin burada karakolda yanımızda. Erşan yarın kızınız ile birlikte gelip teslim olacak" dedi. 17 gün ayrı kaldığı kızını karakoldan teslim alan Perihan Selvi, "Kokusunu özlediğim kızıma kavuşmanın özlemini doya doya gidermek istiyorum. Ne olur onu bir daha benden koparmasınlar" dedi.
ANNEANNENİN MUTLULUĞU
İki bacağı kalçadan protezli, kalp pili takılı olan yüzde 81 engelli Çiğdem Türkoğlu da, torununa kavuşmanın sevincini kızı ile birliket yaşadı. Türkoğlu, "Dünya gözüyle torunuma kavuşurken yeniden hayata gelmiş gibi oldum. Bizleri bir daha ayırmasınlar" diye konuştu.

AY(AY/COŞ) (FOTOĞRAFLI)