AYDIN’da bir süre önce boşandığı 39 yaşındaki eşi Ayşe İnci’nin evine gelip tartıştıktan sonra eline geçirdiği çatal ve penseyle saldıran 42 yaşındaki E.Ö. kaçtı. Evde bulunan arkadaşlarının haber vermesiyle gelen polis tarafından hastaneye kaldırılan İnci’nin sağ ayağı alçıya alındı, penseyle de burnundan yaralandığı öğrenildi.
Olay, Efeler Mahallesi’ndeki evde bugün saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Eşi E.Ö.’den boşandıktan sonra yalnız yaşamaya başlayan Ayşe İnci, eğlenmek için evine, arkadaşlarını davet etti. Grubun alkol aldığı sırada eve gelen E.Ö., eski eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, iddiaya göre E.Ö. eline geçirdiği çatalla İnci’yi yaraladı, ardından da penseyle burnunu sıkıştırdı. Araya giren arkadaşlarının yardımıyla İnci kurtarılırken, E.Ö. koşarak kaçtı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, İnci’yi Aydın Devlet Hastanesi’ne götürdü. Olay sırasında zedelenen sağ ayağı alçıya alınan İnci’nin burnuna da penseyle hafif yaralandığı belirlendi. Tedavisinin ardından taburcu edilen İnci, polis merkezine gidip eski eşinden şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.