SAMSUN'da 40 yaşındaki Ercan Avcı, kendisine borcu olan 34 yaşındaki Atilla Karabulut'un başına odunla vurup yaralayınca tutuklandı.
Ercan Avcı akrabası Atilla Karabulut'a bir süre önce borç para verdi, ancak geri alamadı. Erkan Avcı ile Atilla Karabulut, Canik İlçesi Yavuzselim Mahallesi Sipahi Sokak'ta karşılaştı. İki kişi arasında alacak konusunda tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Avcı ime Karabulut, birbirlerine tekme ve yumruklarla vurdu. Ercan Avcı, kavga sırasında yerde bulduğu odun parçasını alarak Atilla Karabulut'un başına  vurdu. Aldığı darbeyle yere yığılan Atilla Karabulut çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yapılan kontroller sırasında kafatası kemiğinin kırıldığı ve hayati tehlikesinin olduğu belirlendi. Olayın ardından polis tarafından yakalanan ve kavga sırasında aldığı yumruk ve tekme darbeleriyle yaralanan Ercan Avcı, hastanede tedavi altına alındı. Tedavisinin ardından da gözaltına alındı.
Polisteki işlemlerinin tamamlanması ardından bugün adliyeye sevk edilen şüpheli savcılık ifadesi ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.