İZMİR’in Buca İlçesi’nde, çevreye olan borçlarından dolayı bunalıma girdiği öne sürülen 43 yaşındaki Ahmet Kurtuldu, otomobilinin eksoz gazını soluyarak intihar etti. Geride not bırakan Kurtuldu’nun, satırlarının sonunda "Her şeye rağmen yinede en büyük Fenerbahçe" diye yazdığı belirtildi.
Olay, dün, öğle saatlerinde, Buca İlçesi Yeni Mezarlık’ta meydana geldi. Gıda Çarşısı’nda pasta malzemeleri satan Ahmet Kurtuldu, iddiaya göre borçlarından dolayı bunalıma girdi, bir süre önce ölen annesinin kabrinin bulunduğu mezarlığa gitti. Evli bir çocuk babası Kurtuldu, otomobilin eksozuna hortum takıp aracının içine uzattı. Çalışır vaziyetteki otomobilin eksozundan çıkan gazı soluyunca zehirlenen Ahmet Kurtuldu öldü. Kabir ziyaretine gidenler, otomobil içindeki Ahmet Kurtuldu’yu hareketsiz görünce jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Kurtuldu'nun öldüğünü belirledi ve geride bıraktığı bir not buldu. Ahmet Kurtuldu’nun yakınlarına bıraktığı notta kendisinin affedilmesini, otomobilinin satılıp borçlarının ödenmesini istediği ifade edildi. Ahmet Kurtuldu'nun notun son satırında 'Her şeye rağmen yinede en büyük Fenerbahçe' yazdığı bildirildi.
Otomobilde bira şişeleri de bulunurken, Ahmet Kurtuldu’nun cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.