BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nde, başına sert cisimle vurulan Cengiz Dikal yaralanırken, eşi Zeynep Dikal'da (35) boğularak öldürüldü. Polis katil ya da katillerin yakalanması için çalışma başlattı.
Olay, dün akşam saatlerinde, ilçeye bağlı Kızılkeçili Köyü'nün Gülbahçeler Mevkii'ndeki apartmanın üçüncü katında meydana geldi. Akşam saatlerinde okuldan dönen çiftin çocuğu, Cengiz ve Zeynep Dikal'ı (35) yerde hareketsiz yatarken buldu. Çocuğun durumu komşularına söylemesi üzerine durum, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolünde, boğulduğu anlaşılan Zeynep Dikal'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Başına sert bir cisimle vurulan Cengiz Dikal'da yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Jandarma ekipleri olay yerinde incelemede bulundu, delil aradı. Yapılan araştırmalar sırasında Zeynep Dikal'ın tırnaklarında deri parçalarına rastlanıldığı kaydedildi. Çiftin uzun süredir araç almak için para biriktirdiği, paranın evde olup olmadığının belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Zeynep Dikal'ı öldüren kişi ya da kişilerin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

(KÖ/RT)