KADIKÖY'de markette alışveriş yapan bir kadının çantasını çalan 2 yankesici kadın, güven timleri tarafından suçüstü yakalandı. Hırsızlık anı marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Güven Timleri Şube Müdürlüğü Motorize Ekipler Amirliği'ne bağlı polisler Maltepe'de daha önceden yankesicilik suçlarından sabıkalı Gülten A. ve Derya A.'yı görünce takibe başladı. Kadınlar minibüse binince polis ekipleri de onları takip ederek Kadıköy'e kadar geldi.
Güven A. ve Derya A. Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerinde bir markete girdiğini gören polisler de onların peşinden markete girdi.  Gülten A. ve Derya A. alışveriş yapan bir kadının yanına yaklaştı. İki kadından biri perdeleme yaparken diğeri de yaşlı kadının çantasından cüzdanını aldı. Marketin içinde bulunan ekipler, yaşananları görünce dışarıdaki arkadaşlarına durumu bildirdi. Gülten A. ve Derya A. marketten çıktıkları anda güven timleri tarafında gözaltına alındı. Gülten A. ve Derya A.'nın üzerinde yapılan aramada müşteki S.D.’ye ait cüzdan, nüfus cüzdanı, 145 lira para ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, Hasanpaşa Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan Derya A. ve Gülten A. adliyeye sevk edildi.
Markette yaşanan hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde S.D. markette alışveriş yaptığı sırada Derya A. ve Gülten A. markete giriyor. S.D.'nin yanına yanaşan şahıslardan biri perdeleme yaparken, diğer S.D'nin çantasından cüzdanını alıyor. Şahıslar daha sonra olay yerinden uzaklaşıyor.